Links

Een aantal interessante links voor u op een rijtje.

Samenwerkingspartners

Seasonalwork.NL
Seasonalwork.NL is dé CV-bank waar werkgevers contact kunnen leggen met Europese kandidaten die werk zoeken in de agrarische sector. Seasonalwork.NL is een initiatief van LTO Arbeidskracht.

Nedflex
Nedflex Agrarisch is dé partner voor agrarisch ondernemers op het gebied van flexibiliteit. Nedflex levert maatwerk, bijvoorbeeld door agrariërs de meest uitgebreide en voordelige zorgverzekering te bieden, die bovendien specifiek is toegespitst op tijdelijke, buitenlandse arbeidskrachten.

Lentiz cursus & consult
Lentiz cursus & consult verzorgt trainingen en cursussen voor particulieren en bedrijven die actief zijn in de groene- en agrarische sector waartoe ondermeer de glastuinbouw, dierhouderij, loonbedrijven in de groene sector, maar ook de voedingsindustrie.

Personeelstrainer
Ieder mens heeft behoefte aan groei, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Hierop speelt Personeelstrainer in door het organiseren van trainingen die aansluiten op de behoeften van u en uw personeel.

Meer LTO

LTO Nederland
Een ondernemers- en werkgeversorganisatie met meerwaarde, voor een sector met meerwaarde. Dat is Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland (LTO).

LTO Ledenvoordeel
Ledenvoordeel laat leden extra profiteren van hun lidmaatschap. Zij maken zich sterk voor ondernemers en ontzorgen hen bij de inkoop van producten en diensten. Namens een collectief van bijna 40.000 leden kunnen ze betere condities bedingen bij leveranciers.

Agripers
AgriPers is een uitgeverij in het hart van de agrarische sector. Zij produceren relevante journalistieke content voor agrarische professionals via uiteenlopende multimediale kanalen. Het vlaggenschip is Nieuwe Oogst, de vaktitel met de hoogste oplage en waardering onder boeren en tuinders.

ZLTO
Een vereniging van 15.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. ZLTO opereert al meer dan 130 jaar in netwerken, werken samen met andere economische sectoren, geven een slinger aan innovatieve projecten, investeren in bedrijven (participaties) en staan schouder aan schouder met onze leden. Ze organiseren altijd de beste koop, als het gaat om een bedrijfsplan, bouwen en vergunningen, energie, water, bodem en vakkennis.

LTO Noord
LTO Noord is de agrarische ondernemersorganisatie in de negen provincies boven de Maas. De organisatie werkt aan het versterken van de economische en maatschappelijke positie van haar leden, boeren en tuinders.

LLTB
LLTB wil haar leden ondersteunen in goed ondernemerschap en tegelijkertijd een gezaghebbende partij zijn die het algemeen maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw blijft benadrukken en onderbouwen.

Werkgeversinformatie

Werkgeverslijn
De Werkgeverslijn is het aanspreekpunt voor ondernemers in de land- en tuinbouw en wil goed werkgeverschap bevorderen.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Hier vindt u informatie over werk en inkomen in Nederland.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd