Vacaturebank

Heeft u moeite met het vinden van goed en gemotiveerd buitenlands personeel? Met de online vacaturebank van Seasonalwork.NL vindt u eenvoudig en snel gemotiveerd personeel wat bij voorkeur in de agrarische sector wil werken.


Profiteer nu van 50% korting op een 1 maand abonnement van Seasonalwork.NL!

Tot 1 september 2024 ontvangt u 50% korting op 1 maand toegang tot de cv database. Hiermee kunt u een maand lang onbeperkt kandidaten selecteren en een gratis vacature plaatsen. Gedurende de actieperiode betaalt u als lid van LTO slechts €217,50. Bent u geen lid, dan betaalt u nu slechts €317,50.


Seasonalwork.NL

Seasonalwork.NL is een online vacaturebank waar u gericht op zoek gaat naar buitenlands personeel voor diverse functies in de agrarische sector. Uw vacature wordt kosteloos vertaald in het Engels, Pools en Roemeens. Aanvullend krijgt u toegang tot de cv database met gemotiveerde werkzoekende uit heel Europa. Met een abonnement kunt u onbeperkt kandidaten selecteren en direct contact met ze opnemen.

De kandidaten die zich beschikbaar stellen via Seasonalwork.NL verblijven nog in het buitenland. Zij reizen op uitnodiging van u af naar Nederland. Hierin is Seasonalwork.NL onderscheidend ten opzichte van een uitzendbureau, die vaak kandidaten in de ‘kaartbak’ klaar heeft staan. De kandidaten die Seasonalwork.NL aanbiedt zijn hierdoor extra gemotiveerd om voor u te komen werken.

Via de website kiest u een abonnement wat het beste bij uw wensen aansluit. Om ervoor te zorgen dat uw vacature wordt opgemerkt bij Europese werkzoekenden wordt uw vacature in Europa gepromoot. Dit gebeurt door de inzet van social media en in samenwerking met EURES.

Meer informatie

Seasonalwork.NL is een initiatief van LTO Arbeidskracht. Voor meer informatie neemt u contact op via 088 472 4200 of info@ltoarbeidskracht.nl.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd