Zorgverzekering

Bent u op zoek naar een tijdelijke verplichte zorgverzekering voor uw seizoenarbeiders? Of bent u geïnteresseerd in een voordelig zorgcollectief voor uw vaste medewerkers? LTO Arbeidskracht is marktleider in het aanbieden van zorgverzekeringen voor iedereen in de agrarische sector. Het aanbod bestaat uit twee collectieven.

Seizoenarbeid

In samenwerking met HollandZorg en Zilveren Kruis bieden we een aantrekkelijke zorgverzekering voor buitenlandse seizoenarbeiders. Deze verzekering is voordelig, snel en eenvoudig af te sluiten op onze website. Indien gewenst vragen wij zorgtoeslag aan voor uw medewerkers.

Vast personeel

Heeft u vast personeel in dienst? Agro+Zorg is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector. Laat deze medewerkers én hun gezinsleden profiteren van aantrekkelijke kortingen op hun zorgverzekering. Uw medewerkers profiteren tot 15% korting op de aanvullende verzekering. Dit scheelt al snel ruim €100,- per jaar per verzekerde.

Bent u niet actief in de agrarische sector?

Voor arbeidsmigranten buiten de agrarische sector kunnen wij een voordelig zorgcollectief aanbieden met het label Werk+Zorg. Of u nu actief bent in de bouw, schoonmaak, horeca of een andere branche, al uw arbeidsmigranten kunnen verzekerd worden via Werk+Zorg. Ook dit is een zorgverzekeringscollectief speciaal voor arbeidsmigranten, ook als ze tijdelijk in Nederland werkzaam zijn. Verzekerd voor alle basiszorg, repatriëring bij overlijden en spoedeisende tandhulp. Collectief met een lage dagpremie en geen verplicht eigen risico.

Kijk voor meer informatie op www.werkpluszorg.nl.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd