Over ons

Ontstaan van LTO Arbeidskracht

LTO Arbeidskracht is ontstaan vanuit de behoefte om agrarische ondernemers te ontzorgen bij tijdrovende en complexe zaken op het gebied van Nederlandse en buitenlandse werknemers. Zaken die goed geregeld moeten zijn voor een soepele bedrijfsvoering. We zijn in 2002 onder de naam LTO Seizoenarbeid gestart met het verwerken en afhandelen van de destijds nog benodigde tewerkstellingsvergunningen van buitenlandse medewerkers. Wat aanvankelijk begint als een project, wordt al snel succesvol en in 2007 is LTO Seizoenarbeid een B.V. onder LTO Bedrijven.

Huidige dienstverlening LTO Arbeidskracht

Onze dienstverlening breidt zich voortdurend uit in het verlengde van ondersteuning bij de inzet van seizoenarbeiders; eerst zorgverzekeringen, daarna payrolling en in 2012 werving en selectie van tijdelijke arbeidskrachten onder de naam Seasonalwork.NL. Vanaf 2015 worden ook zorgverzekeringen afgesloten voor medewerkers die permanent in Nederland wonen en werken onder de naam Agro+ Zorg. Sinds 2016 bieden we ook scholing aan, om daarmee kennis en kunde van de medewerkers naar een hoger plan te tillen.

De voordelen die wij ondernemers al bieden, verleggen zich meer en meer van de seizoenarbeider naar het totale personeelsbestand; naar alle arbeidskrachten. Om die reden wordt de naam LTO Seizoenarbeid per januari 2017 omgedoopt naar LTO Arbeidskracht.

Nieuwe diensten zijn en worden altijd ontwikkeld vanuit de gedachte ondernemers optimaal te ontzorgen bij de invulling van ‘goed werkgeverschap’. LTO Arbeidskracht en de agrarische ondernemer zetten in op het wezenlijke kapitaal van de onderneming: de medewerkers. LTO Arbeidskracht regelt de rand voorwaardelijke zaken, zodat de ondernemer zich met zijn medewerkers volledig kan richten op het primaire proces van de onderneming.

We staan klaar om agrarische ondernemers te ondersteunen; met antwoorden op vragen, service op maat, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en middelen om optimaal te ontzorgen. Zodat we met recht kunnen zeggen: LTO Arbeidskracht; gemak verzekerd.

LTO Arbeidskracht faciliteert onder andere in:

  • Payrolling
  • Vacaturebank
  • Opleidingen
  • Collectieve zorgverzekeringen

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd