Payrolling

In principe is payrolling geschikt voor elk bedrijf in elke branche. LTO Arbeidskracht Payrolling richt zich met name op agrarische bedrijven die veelal werken met tijdelijke krachten. Het maakt niet uit of dit een buitenlandse werknemer, Nederlandse werknemer, student, enzovoorts is.

Payrolling is maatwerk, daarom is het onmogelijk om via dit medium een vast tarief te communiceren. LTO Arbeidskracht Payrolling biedt in ieder geval een scherpe prijs. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen wensen en werkwijze.

Bent u ook benieuwd naar wat payrolling specifiek voor uw bedrijf kan betekenen, maak dan een afspraak met onze adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om te komen tot een passende offerte dat specifiek afgestemd is op uw eisen en uw bedrijfsvoering.

U kunt zich aanmelden voor payrolling door contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag.

Contactgegevens LTO Arbeidskracht
T: 088 472 4200
E: info@ltoarbeidskracht.nl

Na de verwerking van de gegevens van uw bedrijf in onze systemen ontvangt u van LTO Arbeidskracht Payrolling een persoonlijke inlogcode. In onze digitale portal kunt u per werknemer de gewerkte uren invullen. LTO Arbeidskracht Payrolling verwerkt deze uren en uw medewerker krijgt tijdig zijn loon betaald conform NEN 4400-1.

Na verwerking van de uren zijn de loonstroken direct beschikbaar. Deze zijn te downloaden middels onze digitale portal. U kunt de loonstroken printen en direct aan uw medewerkers geven. Uw medewerker kan ook zelf zijn loonstrook downloaden via de digitale portal voor werknemers.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd