Laat uw internationale werknemers kennis maken met de gezondheidszorg in Nederland

Een goede gezondheid is ons belangrijkste bezit. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stel: u heeft een internationale werknemer met een medische vraag. Weet u dan waar zij terecht kunnen met hun (zorg)vragen? Wij helpen u graag op weg!

Wij staan voor u klaar

LTO Arbeidskracht staat klaar om agrarische ondernemers en hun internationale werknemers te ondersteunen en te informeren over de verschillende zorgregels in Nederland. Nederlandse zorg is van hoog niveau en wij vinden dat dit norm moet zijn van en voor iedereen. Wij begrijpen dat het best lastig is om bepaalde regels in ons land goed over te brengen aan uw internationale werknemers, óók op het gebied van de gezondheidszorg. In het thuisland van uw internationale medewerkers kennen ze misschien andere zorgregels? Graag informeren wij u over de zorgregels in Nederland.

Alle zorgregels in een handig overzicht

Om zorgprofessionals én nieuwkomers te ondersteunen hebben wij een overzichtelijke Infographic gemaakt over de eerstelijnsgezondheidszorg. Deze is beschikbaar in meerdere talen: Nederlands, Engels en Pools.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd