Zorgcollectief voor uw vaste medewerkers; Agro+Zorg

Duizenden mensen werken in de agrarische sector, zo ook u en uw medewerkers. Speciaal voor iedereen die in de agrarische sector werkt, is het zorgverzekeringscollectief Agro+Zorg opgericht. Omdat er in de agrosector hard wordt gewerkt voor voedsel en het landschap, verdienen uw medewerkers goede zorg voor de beste prijs.

Korting voor uw medewerkers

Naast het Seizoenarbeiderscollectief, is er een collectief speciaal voor uw vaste medewerkers waarmee zij zich voordelig kunnen verzekeren. Via Agro+Zorg krijgen uw medewerkers tot 5% korting op de basisverzekering en tot 15% korting op de aanvullende verzekering. Dit scheelt al gauw ruim € 100,- per jaar per verzekerde. Ook de gezinsleden van uw medewerkers mogen gebruikmaken van het collectief. Uw medewerkers hebben de keuze uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars: Zilveren Kruis en CZ.

Zorgverzekering op maat

Het collectief biedt niet alleen korting op de premie, maar ook uitgebreid advies en informatie om zorgkosten te beperken. Uitsluitend voor het Agro+Zorg collectief biedt Zilveren Kruis een zorgverzekeringspakket op maat voor mensen die werken in de land- en tuinbouw.

Geen tijd, weinig moeite

Gebruikmaken van het collectief kost uw medewerkers nagenoeg geen tijd en moeite. Zij kunnen zelfstandig overstappen of verlengen door de collectiviteitscode door te geven bij de zorgverzekeraar. U hoeft als werkgever niets te doen. Vindt u ook dat uw medewerkers wat extra verdienen? Attendeer uw medewerkers op het collectief.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en het aanbod van Agro+Zorg op www.agropluszorg.nl.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs. Wij zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 – 472 42 00 of stuur een e-mail naar info@agropluszorg.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd