Wijziging in ons Digitaal Loket

Het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering voor arbeidsmigranten is verplicht en al jaren ondersteunen wij werkgevers bij het afsluiten van deze zorgverzekering. Via ons Digitaal Loket kunnen werkgevers eenvoudig een aanmeldformulier aanmaken en uploaden. Nadien zorgen wij ervoor dat de aanmelding verwerkt wordt. 

Wij optimaliseren continue onze dienstverlening wat betekent dat er een extra functionaliteit is bijgekomen. Vanaf heden is het namelijk mogelijk om in het Digitaal Loket al uw verzekerde werknemers in één overzicht te downloaden in een Excel-bestand. Zo kunt u eenvoudig zien wie er vanaf 1 januari 2020 verzekerd waren en wie er momenteel nog verzekerd zijn. De knop voor het downloaden staat onder ‘bekijken werknemersgegevens’.

Klopt het overzicht niet?

Wanneer u het overzicht download en er gegevens niet up-to-date zijn, kunt u contact opnemen met ons. Wij kijken samen met u wat er niet volledig is en belangrijker nog, kijken hoe wij dit voor u kunnen oplossen. Neem daarvoor contact met ons op via (088) 472 4200 of stuur een e-mail naar info@ltoarbeidskracht.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd