Wijzigen van gegevens op het aanmeldformulier voor de zorgverzekering

Voortaan kunt u zelf de aangemaakte aanmeldformulieren wijzigingen. Om u hierbij te ondersteunen hebben we onderstaande stappenplan gemaakt.

In ons digitaal loket kunt u naar de aangemaakte aanmeldformulieren gaan. Daar ziet u een overzicht van de aanmeldformulieren die u klaar heeft staan om te downloaden en af te drukken.

Naast het PDF-icoon staat nu een icoon met een pen.

Hier kunt u de gegevens op het aangemaakte formulier wijzigen. U krijgt de vraag om de aanmelding te bewerken, u klikt op ja.

Terug naar stap 2

Allereerst kunt u de startdatum wijzigen, en als u klikt op bekijk gegevens, dan krijgt u het volledige formulier te zien.
U heeft dan de mogelijkheid om alle gegevens aan te passen.

Zodra u de gegevens heeft aangepast, klikt u op volgende stap. U gaat akkoord en bevestigd de aanvraag. Dan kunt u het gewijzigde formulier meteen downloaden en afdrukken.

Let op: Als u het formulier al heeft gedownload en afgedrukt en uw medewerker zegt dat bv. zijn adres niet klopt, dan volgt u bovenstaande stappen en download u een nieuw formulier.

Heeft u nog geen aanmeldformulier aangemaakt, dan kunt u de wijziging direct bij het aanmaken van het formulier in stap 2 verwerken.

Heeft u het aanmeldformulier al naar LTO Arbeidskracht geüpload, dan kunt u het aangemaakte aanmeldformulier niet meer wijzigen.

Vragen?

Bij deze willen wij u vragen om geen wijzigingen meer met pen op het aanmeldformulier te schrijven, dit om fouten te voorkomen bij het overnemen van de gegevens.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@ltoarbeidskracht.nl of bel ons op 088 472 42 00.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd