Webinar corona-update

De coronamaatregelen zijn inmiddels versoepeld, veel werknemers zijn gevaccineerd en de coronapas is geïntroduceerd in Nederland. Toch levert corona nog veel vragen op over verschillende praktijksituaties. Daarom organiseert de Werkgeverslijn Land- en tuinbouw een webinar op donderdag 7 oktober a.s. om 12.00 uur om antwoord te geven op al uw vragen.

Onderstaande onderwerpen worden tijdens het webinar besproken:

  • Het afschaffen van de 1,5 meter maatregel: hoe gaat u hier als werkgever mee om in de dagelijkse praktijk? Denk aan de werkvloer, maar ook de kantine en de huisvesting van internationale werknemers? En hoe zit het met de toepassing van het coronaprotocol van de agrarische sectoren?
  • Praktijksituaties rondom wel- en niet gevaccineerde werknemers. Mag u als werkgever nu wel of niet vragen naar vaccinatie van uw werknemers? We bespreken o.a. wat de gevolgen zijn voor loondoorbetaling bij quarantaine en ziekte.
  • De gevolgen van de coronapas voor internationale werknemers. In de praktijk is een DigiD nodig om de coronapas te activeren. Hoe

Heeft u vooraf al vragen? Geef die dan vooral door bij uw aanmelding. Tijdens het webinar is er ook mogelijkheid om live uw vragen te stellen via de chat. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar

Bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Of heeft u een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kunt u dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat uw vragen in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvangt u automatisch de link waarmee u het webinar kunt terug kijken. Ook als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kunt u zich aanmelden. Zo kunt u het webinar op een later tijdstip terugkijken.

Klik hier om u aan te melden voor het webinar van de Werkgeverslijn

Bron: Werkgeverslijn

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd