Veiligheid op de ‘Poolse’ werkvloer

POMÓŻ MI!

Wat is uw reactie als één van uw Poolse medewerkers dit roept? Haast is geboden, want wanneer een medewerker om hulp roept is er vaak wat aan de hand. Uw medewerker heeft hulp nodig van een BHV’er, omdat hij gewond is of er is een brand ontstaan. Veiligheid op de werkvloer is van essentieel belang. Ook voor uw Poolse werknemers! Zorg ervoor dat er altijd een Poolstalige BHV’er op de werkvloer aanwezig is, wanneer er Poolse mensen in uw bedrijf aan het werk zijn. De BHV’er staat centraal bij het creëren van een veilige werkomgeving en bij het beperken van letsel en schade in uw bedrijf, totdat het ambulancepersoneel of de brandweer het werk overnemen.

LTO Arbeidskracht biedt BHV cursussen in het Pools, Engels en Nederlands aan. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk. Onderwerpen die aan bod komen zijn eerste hulp verlenen, communicatie en alarmering, ontruiming en beperken en bestrijden van een beginnende brand. Deelnemers ontvangen een branche erkend certificaat.

Schrijf uw medewerker(s) in voor een BHV training in de gewenste taal en zorg hiermee voor een veilige werkplek voor uw personeel.

>> Inschrijven

>> Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd