Subsidie voor opleiding en training verhoogd naar 85%

Vanuit Colland Arbeidsmarkt is de vergoeding van cursussen voor werknemers in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt verhoogd naar 85%. Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector agrarisch en groen. Het fonds financiert activiteiten die gericht zijn op scholing, arbeidsmarktbeleid en arbeidsomstandigheden. Hiermee draagt het fonds Colland Arbeidsmarkt bij aan een duurzame inzetbaarheid van werknemers, het naleven van arbeidsvoorwaarden en een optimale werking van de arbeidsmarkt.

Als u als werkgever werkt volgens de CAO Open Teelten (akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt) én afdraagt aan het fonds Colland Arbeidsmarkt kunt u gebruik maken van deze cursusgroepenregeling. De meeste cursussen en trainingen worden tot 85% vergoed. De maximale vergoeding bedraagt € 1.800,– per werknemer per jaar.

Praktische inzetbaarheid

LTO Arbeidskracht kiest voor kwaliteit en praktische inzetbaarheid in het opleidingsaanbod. Veel bedrijven in de agrarische sector werken met buitenlandse werknemers, daarom worden een aantal van onze opleidingen aangeboden in verschillende talen. Ook uw buitenlandse medewerker wil zich graag betrokken voelen, de werknemer voelt dat hij gewaardeerd wordt en ziet u als goede werkgever.

Opleidingsaanbod LTO Arbeidskracht

In ons aanbod hebben onder andere een taalcursus Nederlands voor anderstalige, leidinggevende trainingen en VCA (in het Nederlands, Engels en Pools). Deze trainingen vallen onder de subsidieregeling van Colland Arbeidsmarkt.

Bekijk hier ons volledige opleidingsaanbod.

Bron: Talentoogst

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd