Seasonalwork.NL heeft groot succes op werkzoekenden beurzen in Polen

Afgelopen maart is onze consulente Maria Custers naar Polen afgereisd om de vacaturebank van Seasonalwork.NL te promoten bij Poolse werkzoekenden. In Rzeszow en Lublin hebben ruim 5.000 Poolse werkzoekenden de twee beurzen bezocht waar Seasonalwork.NL standhouder was. Tijdens de beurzen heeft Maria gepresenteerd over de werkwijze van Seasonalwork.NL en de openstaande vacatures. Tevens heeft ze informatie verstrekt over wonen en werken in Nederland.

Werkzoekenden beurzen

In Rzeszow heeft Maria op 5 en 6 maart veel jonge werkzoekenden gesproken die hoofdzakelijk op zoek zijn naar werk in de vakantieperiodes en zich oriënteren op werk in Nederland. Tijdens de beurs in Lublin op 15 maart waren hoofdzakelijk werkzoekenden voor seizoenswerk in Nederland aanwezig. Tevens heeft Maria een aantal kandidaten gesproken die voor langere tijd werk zoeken. Leeftijd van de bezoekers lag tussen de 18 en 55 jaar. Naast de stand in Rzeszow en Lublin wordt Seasonalwork.NL op de twee aankomende werkzoekenden beurzen in Polen gepromoot met folders van de vacaturebank.

Veel vertrouwen in Seasonalwork.NL

Het blijkt dat Seasonalwork.NL zeer populair is bij Poolse werkzoekenden. Reden hiervan is dat Seasonalwork.NL een divers vacatureaanbod heeft en banen specifiek in de agrarische sector aanbiedt. Werkzoekenden vinden het prettig dat de huisvesting goed geregeld is en dat ze direct contact hebben met de potentiële werkgever, zonder tussenkomst van een uitzendbureau. Seasonalwork.NL is voor werkzoekenden een zeer betrouwbare organisatie, doordat de vacatures geregistreerd worden bij EURES in Polen. Hierdoor weten kandidaten dat het werk legaal is en de zaken goed geregeld zijn.

In contact komen met Poolse werkzoekenden?

Bent u op zoek naar gemotiveerde Poolse werknemers? Kijk voor meer informatie over Seasonalwork.NL op www.seasonalwork.nl/informatie-voor-werkgevers of neem vrijblijvend contact op via 088 472 4200 of info@seasonalwork.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd