Poolse werkzoekende heeft vertrouwen in Seasonalwork.NL

Seasonalwork.NL organiseert regelmatig videoconferenties voor werkzoekenden in Polen. Tijdens deze conferenties worden de openstaande vacatures van Nederlandse agrarische werkgevers besproken. Dit geeft de Poolse werkzoekenden vertrouwen.

Doordat we op een persoonlijke manier in contact zijn en de vacatures tot in detail bespreken creëren we vertrouwen bij de Poolse werkzoekenden. Iets wat deze doelgroep zeer belangrijk vindt. Zo zijn ze er zeker van dat de vacature echt is, weten ze wat ze kunnen verwachten en vertrouwen ze erop dat alles goed geregeld is. Bovendien worden alle vragen over de vacatures en het werken in Nederland beantwoord.

Naast de huidige vacatures, worden ook de aankomende vacatures besproken. Ze worden geïnformeerd over de diverse teelten en welke werkzaamheden daarbij horen. Doordat de werkzoekenden goed voorbereid worden, wordt Seasonalwork.NL als betrouwbaar en vertrouwd gezien. De samenwerking met EURES Polen en de verbinding met LTO draagt tevens bij aan dit vertrouwen.

De conferenties worden op grote schaal in diverse regio’s in Polen georganiseerd. Deze insteek blijkt zeer succesvol, dat blijkt uit het aantal ingeschreven werkzoekenden op www.seasonalwork.nl. In de toekomst gaan we deze conferenties uitbreiden naar andere Europese landen.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd