Politiek gesprek over krapte op de arbeidsmarkt

Op maandag 7 maart organiseert LTO Nederland een politiek gesprek met Anne-Marijke Podt (D66) en Chris Stoffer (SGP) over actuele zaken rondom werkgeverschap. We bespreken krapte op de arbeidsmarkt, en de daarbij behorende thema’s kosten van arbeid, huisvesting en boeien & binden.

Hierover gaat Eric Douma, portefeuillehouder Ondernemerschap & Onderwijs LTO Nederland, samen met de Kamerleden in gesprek. De vraag die centraal staat is: wat kunnen we als land- en tuinbouw van de politiek verwachten? Volg het gesprek live en stel je vragen aan de Kamerleden via de chat.

Ook geïnteresseerd in dit uiterst boeiende thema? Het gesprek is live te volgen door je via deze link op te geven. Er is een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Startschot voor werkgeversbijeenkomsten

Dit politieke gesprek is het startschot voor een reeks van werkgeversbijeenkomsten die de Werkgeverslijn ieder jaar organiseert. Tijdens de bijeenkomsten gaan ondernemers aan de slag om de onderwerpen die ook tijdens gesprek op 7 maart aan bod zijn gekomen verder uit te diepen. Aan het eind van elke online werkgeversbijeenkomst krijgen ondernemers praktische tips en handvatten waar men direct mee aan de slag kan. Kijk voor meer informatie op de site van de Werkgeverslijn.

Bron: LTO Nederland

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd