60% subsidie voor de training Poolse teamleider

Deze interactieve training is bedoeld voor Poolse medewerkers die de capaciteiten hebben om door te groeien naar een aansturende of leidinggevende functie aan Poolse medewerkers in Nederland. Door een andere manier van leidinggeven in het land van herkomst ontstaat er vaak verwarring over de inhoud van de functie. Dit veroorzaakt uiteindelijk een verzet van de overige medewerkers, verslechtert de sfeer in het team en zorgt uiteindelijk voor de verminderde productie en soms zelfs tot vrijwillig ontslag van waardevolle Poolse medewerkers.

Subsidie aanvragen

Het fonds Colland Arbeidsmarkt stimuleert het vergroten van de vakkennis en vaardigheden van werknemers in de agrarische en groene sector. De training Poolse teamleider is sinds kort toegekend door Colland Arbeidsmarkt voor de sectoren Glastuinbouw en Open teelten. Valt uw onderneming binnen één van deze sectoren, dan ontvangt u bij deelname aan de training Poolse teamleider 60% (Glastuinbouw) of 50% (Open teelten) subsidie vanuit dit fonds. Subsidie aanvragen doet u bij Colland Arbeidsmarkt.

Inschrijven voor de training

Deze training is speciaal ontwikkeld voor (aankomend) Poolse leidinggevenden die aanspreekpunt zijn voor Poolse medewerkers. Tijdens deze training worden diverse aspecten van de Nederlandse cultuur, leiding geven, organiseren, plannen en communiceren behandeld.

Schrijf uw medewerkers in via LTO Arbeidskracht.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd