Nedflex & Bake for Life Sponsorloop brengt €20.000,- op

Afgelopen zaterdagavond vond de jaarlijkse Bake for Life Sponsorloop plaats, dit jaar georganiseerd door Nedflex. Het zonnige weer en ruim 70 enthousiaste deelnemers en vrijwilligers hebben voor een meer dan geslaagde avond gezorgd.

De avond begon met een stevige maaltijd als bodem voor de 17km lange wandeltocht door de Noord-Hollandse polder. Een van de jongere deelnemers, Jac, heeft speciaal voor de sponsorloop een eigen liedje op zijn gitaar gespeeld.

Om 18.00 uur gaf Maroeska Metz het startsein en ging iedereen van start. Onderweg waren er meerdere stops waar de wandelaars een stempel konden halen, hun waterflesjes konden bijvullen, wat konden eten en een foto maken bij het fotoframe.

De eerste wandelaar was binnen 3 uur terug. Bij binnenkomst werden de deelnemers opgewacht door live muziek van een band. Er werd een taart van Maroeska Metz verloot en uiteindelijk werd onder het genot van een hapje en drankje het eindbedrag bekend gemaakt. Nedflex heeft het opgehaalde bedrag afgerond tot maar liefst €20.000,-!

Het geld gaat naar de Bake for Life bakkerijen in Afrika, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot bakkers.

Bron: Nedflex

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd