Melissa van de Kam-Jacobs is de nieuwe manager van LTO Arbeidskracht

Vanaf 1 januari versterkt Melissa van de Kam-Jacobs LTO Arbeidskracht. Met haar kennis van de agrarische sector en haar ervaring in de financiële dienstverlening is ze een waardevolle aanvulling voor het team.

Ik ben Melissa van de Kam-Jacobs, 41 jaar en woon, samen met mijn man en twee kinderen, in het Brabantse Eersel. Ik ben verantwoordelijk voor de bedrijfsontwikkeling van LTO Arbeidskracht en stuur het team aan.

Na mijn agrarische opleiding aan de HAS in Den Bosch ben ik in de agrarische sector gaan werken en hier nooit meer weggegaan. De dynamiek van de sector, de passie voor plant & dier en het ondernemerschap, spreken mij enorm aan.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn kinderen te helpen bij hun sport en hobby’s en ben ik vrijwilliger bij Brandweer Eersel. Ook ben ik graag bezig in mijn moestuin.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd