Meer voordeel dankzij het collectief

LTO Ledenvoordeel is een collectief dat zich sterk maakt voor ruim 30.000 agrariërs. Dankzij het sterke agrarische collectief kunnen leden van méér dan 50 ledenvoordelen gebruik maken. Het gaat dan niet alleen om de prijzen maar ook om goede afspraken over voorwaarden en service. Bekijk hier zes ledenvoordelen die misschien voor u ook interessant zijn.

Voor allerhande vragen kunnen leden terecht bij de medewerkers van Service & Advies. De ervaren adviseurs staan klaar om te helpen bij de juiste keuze van een product of dienst en geven onafhankelijk advies over bijvoorbeeld energie wanneer nodig.

Camerabewaking (All Right Security)

All Right Security is een dynamisch beveiligingsbedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. Speciaal voor agrarische ondernemers biedt All Right Security beveiligingsoplossingen op maat voor zowel camerabewaking als inbraakbeveiliging. LTO-leden ontvangen 10% op camera- en alarmsystemen.

Bekijk het aanbod: Beveiligingssystemen

 

Kantoorartikelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (Lyreco)

Al ruim 90 jaar is Lyreco leverancier van kantoor- en werkplekbenodigdheden. Denk hierbij aan alle producten op het gebied van administratieve producten en cateringproducten maar ook aan persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiënische producten bijvoorbeeld. Service staat bij Lyreco voorop: een vaste contactpersoon, eigen bezorger, meerdere bestelmogelijkheden, een ruim assortiment en gratis verzending vanaf € 25,00. LTO-leden ontvangen bovendien 30% korting op bestellingen.

Bekijk het aanbod: Lyreco (werkplaats & kantoor)

 

Tijdelijke huisvesting (Van Happen)

Heeft u tijdelijke huisvestiging nodig? Bij van Happen kunt u huisvestiging aanvragen voor buitenlandse werknemers. Bij het zoeken naar een huisvestiging moet u rekening houden met het SNF huisvestigingskeurmerk. De huisvesting die u via LTO Ledenvoordeel voordelig kunt verkrijgen past binnen deze eisen. Leden krijgen 5% ledenkorting bij Van Happen.

Bekijk het aanbod: Tijdelijke huisvesting

 

Koffie (Selecta).

Een latte macchiato, melk met suiker of puur. Bij hard werken hoort een welverdiende verse kop koffie. Leden van LTO krijgen niet alleen voordeel op koffiezetapparaten maar ook op koffie en thee van Lavazza, Pelican Rouge en Miofino.

Bekijk het aanbod: Koffieapparatuur 

 

Watersilo’s (Genap)

Genap levert diverse wateropslagsystemen, zoals het waterbassin, de gaasmatsilo en de golfplaatsilo die zowel voor veehouders als tuinbouwers interessant zijn. Deze opslagsystemen zijn zowel geschikt voor wateropslag ten behoeve van irrigatiedoeleinden als voor het mengen met drijfmest. Leden krijgen 3% korting op de materialen van Genap.

 Bekijk het aanbod: Wateropslag

 

 

Telecom en ICT-oplossingen (KPN)

Bent u een akkerbouwer, veehouderij of glastuinder? KPN EEN MKB is met haar landelijke dekking dé ICT en telecompartner voor uw bedrijf. U kunt verschillende zakelijke diensten zoals vaste telefonie, glasvezel, tv, mobiel en wifi afnemen. Bij een combinatie van verschillende soorten diensten kunnen leden van LTO tot 40% korting ontvangen. Erik Arentsen, persoonlijk adviseur van KPN bekijkt met alle plezier samen met u wat voor uw situatie het handigst is.

Bekijk het aanbod: KPN EEN MKB

 

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd