Maria Custers over de cv database van Seasonalwork.NL

Met een abonnement van Seasonalwork.NL zoekt u gericht naar buitenlands personeel voor diverse functies in de agrarische sector. Met een abonnement plaatst u een vacature in de online vacaturebank. Deze vacature wordt kosteloos vertaald in het Engels, Pools en Roemeens. Om uw kansen te vergroten krijgt u aanvullend toegang tot de goed gevulde cv database met gemotiveerde werkzoekenden uit Europa.

Maria Custers (Adviseur Seasonalwork.NL) vertelt op welke manier de cv database kwalitatief goed gevuld blijft en welke kanalen we gebruiken om de vacatures onder Europese werkzoekenden te promoten.

Taalbarrière verkleinen

De website van Seasonalwork.NL is in drie talen beschikbaar voor werkzoekenden; Pools, Engels en Roemeens. Werkzoekenden kunnen op deze manier alle vacatures en de benodigde informatie in hun eigen taal lezen. Hierdoor is Seasonalwork.NL een eenvoudig en duidelijk kanaal voor werkzoekenden uit Europa. Ook het sollicitatieproces en de registratie in de cv database zijn beschikbaar in deze drie talen. Hierdoor wordt de taalbarrière verkleind.

Samenwerking met EURES in het buitenland

We werken samen met EURES (European Employment Services). EURES consulenten promoten in veel Europese landen onze website en de vacatures van agrarisch werkgevers. In landen als Polen en Roemenië organiseren wij regelmatig videoconferenties met consulenten van EURES, maar ook organiseren wij online Webinars met werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten presenteren we de website Seasonalwork.NL en lichten we de vacatures toe. Ook geven we praktische informatie aan werkzoekenden over werken in de agrarische sector en werken en wonen in Nederland.

Internationale promotie

Daarnaast beschikken we over een Pools en Engelstalige Facebook pagina waarop we de vacatures plaatsen, inclusief foto’s en video’s van de huisvesting en de werkzaamheden. Met een goede beschrijving van de vacaturetekst en beeldmateriaal laten we kandidaten zien wat ze te wachten staat. Door deze duidelijke communicatie is de kans op een succesvolle sollicitatie groter.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd