Help uw personeel op weg

Steeds meer bedrijven komen in de knel door de hoge energieprijzen. Naar verwachting moet een groot deel van deze bedrijven het personeel ontslaan of is er geen werk meer voor internationale werknemers. Er is momenteel een groot personeelstekort op de arbeidsmarkt. Voor ons als sector is het belangrijk om het personeel in ieder geval binnen de sector te houden.

Dreigt u personeel te verliezen? Help ze op weg en wijs ze op de mogelijkheden van Seasonalwork.NL. Internationale werknemers die hun baan kwijtraken kunnen zich hierop inschrijven en/of rechtstreeks reageren op een vacature.

Seasonalwork.NL

Met een abonnement van Seasonalwork.NL zoekt u gericht naar buitenlands personeel voor diverse functies in de agrarische sector. Met een abonnement plaatst u een vacature in de online vacaturebank. Deze vacature wordt kosteloos vertaald in het Engels, Pools en Roemeens. Om uw kansen te vergroten krijgt u aanvullend toegang tot de goed gevulde cv database met gemotiveerde werkzoekenden uit Europa. U kunt hier onbeperkt kandidaten selecteren en direct contact met ze opnemen. Seasonalwork.NL biedt verschillende abonnementsvormen aan.

Kijk voor meer informatie op de website van Seasonalwork.NL of neem vrijblijvend contact op via 088 4724200.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd