Goed werkgeverschap

Als succesvolle ondernemer weet u als geen ander dat goede zorg voor uw personeel cruciaal is. Immers, als zij op een goede, veilige manier hun werk kunnen doen, ziet u dat terug in uw resultaat. Zeker in deze tijden, waarin een nieuwe omgang met elkaar en ander regels op de werkvloer van belang zijn, helpen een goed pakket met duidelijke maatregelen en secundaire arbeidsvoorwaarden uw medewerkers tevreden te houden en uw onderneming draaiende.

Zorgverzekering
Juist nu het Coronavirus zo’n impact heeft op ons dagelijks leven, denken we meer na over onze gezondheid en die van anderen. Gaan uw medewerkers binnenkort van start? Uw arbeidsmigranten zijn wettelijk verplicht een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten. Wees zorgzaam voor uw personeel in onzekere tijden. De zorgverzekering van LTO Arbeidskracht geeft optimale dekking tegen medische kosten als gevolg van het Coronavirus.

Klik hier voor meer informatie of bel 088-4724200

Lees ook: wat dekt de zorgverzekering bij Corona

Werkgeverslijn
De werkgeverslijn geeft u informatie over de laatste stand van zaken met betrekking tot toepassing van afspraken en protocollen, NOW regeling en extra subsidies. Denk aan huisvesting, vervoer en het uitvoeren van werkzaamheden. Verder organiseren zij webinars waarin de laatste stand van zaken besproken wordt.

Ter informatie voor uw Poolse werknemers 3 podcasts in Pools, Engels en Nederlands om onze arbeidsmigranten in hun taal uitleg te geven over hoe wij in Nederland omgaan met Corona, hoe blij we zijn met hun aanwezigheid en wat wij als werkgevers doen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd