Digitaal uploaden aanmeldformulieren

In verband met de harde lockdown is ons kantoorpand gesloten tot in ieder geval 19 januari 2021. Door deze sluiting zijn wij niet in staat poststukken op te halen of te verwerken. Wij willen u daarom vriendelijk verzoeken de aanmeldformulieren digitaal naar ons toe te sturen via het Digitaal Loket.

Instructie uploaden in het Digitaal Loket

Het aanmeldformulier laat u ondertekenen door de werknemer en deze ondertekent u ook zelf. Daarna scant u het formulier en bewaart u dit bestand op uw computer. Let op! U kunt alleen PDF of JPG bestanden uploaden.

1. Kies onder ‘Aan- en afmelden’ voor ‘Uploaden ondertekend aanmeldformulier en kopie ID’

2. Sleep de gewenste bestanden naar het + teken op de uploadpagina of klik op het + teken om de juiste bestanden te selecteren. Eventueel kunt u met de CTRL toets meerdere bestanden tegelijkertijd selecteren.

3. Controleer of de juiste bestanden klaar staan om te uploaden

  • Heeft u per ongeluk een verkeerd bestand toegevoegd, dan kunt u dit verwijderen door op het kruisje achter de bestandsnaam te klikken.
  • Bent u een bestand vergeten toe te voegen, klik dan op het + teken om extra bestanden toe te voegen of sleep extra bestanden naar het vak met het + teken.

4. Vul het aantal werknemers en optioneel een referentie in en klik op uploaden. Het aantal werknemers mag u ook op 0 laten staan. Het is niet verplicht om een referentie in te vullen. Deze referentie is voor uw eigen administratie.

Tijdens het uploaden worden de verschillende bestanden, die u op dat moment upload, samengevoegd. Na het uploaden ziet u het volledige nieuwe bestand in het overzicht met eerder verstuurde documenten. De documentnaam betreft de naam die LTO Arbeidskracht geeft aan het samengevoegde bestand.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd