Coronavaccinatie: ook voor internationale werknemers

Het gaat nu erg snel met de coronavaccinaties: steeds meer mensen krijgen een prik die ons naar het einde van de coronacrisis moet leiden. Ook internationale werknemers kunnen zich in Nederland laten vaccineren.

Als zij op basis van leeftijd of medische achtergrond aan de beurt zijn, kunnen zij gemakkelijk een afspraak maken via 0800-7070. Niet iedereen zal een oproep per brief of e-mail krijgen. Daarom is het belangrijk dat werkgevers hun internationale werknemers op de mogelijkheid om zich te laten vaccineren wijzen. Eric Douma, portefeuillehouder Ondernemerschap en Onderwijs bij LTO Nederland: “Werkgevers spelen een cruciale rol bij het bereiken van internationale werknemers. Wij roepen hen op hun internationale werknemers op de hoogte te stellen van de mogelijkheden rond de coronavaccinatie om samen de crisis te beëindigen”.

Bij de Werkgeverslijn is vaccineren van internationale werknemer het thema van de maand. Kijk op de speciale themapagina om te zien wat je als werkgever kunt doen.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd