De werving en selectie van uw buitenlandse seizoenarbeiders uitbesteden? LTO Arbeidskracht is er voor u!

Heeft u moeite met de werving en selectie van goede en gemotiveerde arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders? LTO arbeidskracht helpt u graag met de werving en selectie van arbeidsmigranten of buitenlandse seizoenarbeiders. Hierbij maken wij gebruik van online werving en selectie via Seasonalwork.NL.

 

Seasonalwork.NL is een online CV-bank met gemotiveerde werkzoekende arbeidsmigranten uit heel Europa. Met een account bij Seasonalwork.NL kunt u een onbeperkt aantal geschikte arbeidsmigranten werven en selecteren en heeft u de mogelijkheid een vacature te plaatsen op de website. De vacatures worden voor u geheel kosteloos vertaald naar de juiste taal. Ook kunt u kiezen voor een werving en selectie opdracht in combinatie met payrolling.

 

Wat is Seasonalwork.NL
LTO Arbeidskracht kan u op twee manieren helpen bij de werving en selectie van goede en gemotiveerde buitenlandse seizoenarbeiders arbeidsmigranten. Zo kunt u zelfstandig buitenlandse seizoenarbeiders en arbeidsmigranten selecteren uit de ruim gevulde CV-bank of u geeft de werving en selectie volledig uit handen met een werving en selectie opdracht.

Zelfstandig selecteren
In de uitgebreide CV-bank van Seasonalwork.NL gaat u zelf op zoek naar arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders die voldoen aan de juiste criteria. De database is gevuld met CV’s van arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders uit heel Europa. Deze arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders kunt u zelfstandig benaderen. De arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders zijn nog in hun thuisland. Ze verhuizen op uw verzoek naar Nederland en zijn daarom dus optimaal gemotiveerd om voor u te komen werken. LTO Arbeidskracht beschikt over een Pools- en Engelssprekende medewerker, zodat de communicatie tussen u en de arbeidsmigranten of buitenlandse seizoenarbeiders soepel verloopt.

Ook kunt u zelf vacatures plaatsen in de vacaturebank. Arbeidsmigranten en uitzendkrachten kunnen zelf reageren op uw vacature. De vacature wordt in de gewenste buitenlandse taal en in het Engels geplaatst. De tekst wordt kosteloos voor u vertaald.

Werving en selectie
Wilt u liever de werving en selectie van arbeidsmigranten of buitenlandse seizoenarbeiders uitbesteden? Dan is een werving en selectie opdracht echt wat voor u. LTO Arbeidskracht neemt de werving en selectie van u over. Op uw verzoek maken we een selectie van kandidaten. Met deze vorm van werving en selectie wordt u als ondernemer volledig administratief ontlast. Werving en selectie is altijd in combinatie met payrolling.

De werving en selectie van personeel uitbesteden? Neem contact met ons op.


Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd