Vind geschikt buitenlands personeel

Uit recentelijk onderzoek onder onze bestaande klanten blijkt dat het merendeel van de agrarische werkgevers nog voldoende personeel heeft, maar dat het wel steeds moeilijker wordt om voldoende personeel te vinden. Wanneer u op zoek bent naar gemotiveerd buitenlands personeel, kunt u eenvoudig gebruik maken van Seasonalwork.NL. 

Seasonalwork.NL is een online CV database met gemotiveerde werkzoekenden uit heel Europa. Via de website sluit u eenvoudig een abonnement op maat af. U kiest het abonnement dat het beste bij uw wensen aansluit. U heeft de keuze uit een abonnement van één, drie of zes maanden. Met uw account kunt u een onbeperkt aantal geschikte medewerkers zoeken en een gratis vacature plaatsen. Deze vacature vertalen wij geheel kosteloos in diverse talen voor u.

Direct contact

Een groot voordeel is dat de kandidaten nog in het thuisland zijn. Ze maken op uw verzoek de reis naar Nederland en daardoor zijn ze optimaal gemotiveerd om voor u te komen werken. U heeft als werkgever direct contact met de kandidaten. Onze ervaren Pools- en Engelstalige intercedente adviseert u in uw zoektocht naar geschikte kandidaten. U dient zelf zorg te dragen voor de huisvesting van de geselecteerde buitenlandse kandidaat.

Abonnement afsluiten

Voor inzage in de CV database en het plaatsen van een gratis vacature sluit u een abonnement af via Seasonalwork.NL. U heeft de keuze uit een abonnement met toegang tot de CV database voor één, drie of zes maanden. Met dit abonnement kunt u een onbeperkt aantal buitenlandse werkzoekenden selecteren. Seasonalwork.NL is voor alle werkgevers in de agrarische sector. Leden profiteren van een extra korting.

Sluit hier een abonnement af voor Seasonalwork.NL.

Account

Leden

Niet-leden

1 maand toegang €225,- €250,-
3 maanden toegang €325,- €350,-
6 maanden toegang €425,- €450,-

Meer informatie of vragen over Seasonalwork.NL

Seasonalwork.NL is een initiatief van LTO Arbeidskracht. Voor vragen neemt u contact op met LTO Arbeidskracht via telefoonnummer 088 472 4200 of e-mail info@ltoarbeidskracht.nl.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd