Vernieuwd Digitaal Loket van LTO Arbeidskracht

We hebben het Digitaal Loket per december 2019 vernieuwd. Heeft u vanaf dat moment niet meer ingelogd in het Digitaal Loket, lees deze informatie dan goed door. Met het vernieuwde loket kunnen we de privacy van u en uw medewerkers nog beter waarborgen. Daarnaast is de werkwijze van dit nieuwe systeem vereenvoudigd en overzichtelijker. Lees de belangrijkste wijzigingen, zodat u zonder problemen uw medewerkers kunt aanmelden voor de zorgverzekering.

Activeer uw bestaande account

In het vernieuwde Digitaal Loket heeft elke contactpersoon een eigen persoonlijk account. U logt in met uw e-mailadres en niet meer met de postcode. Kies bij het inloggen voor ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt van ons een e-mail op het bij ons bekende e-mailadres. Volg de instructies van deze e-mail op om uw account opnieuw te activeren.

Uw oude login gegevens komen te vervallen. Met uw persoonlijke account heeft u toegang tot alle relaties waarvoor u contactpersoon bent. U kunt hiermee eenvoudig schakelen tussen de verschillende relaties, zonder dat u opnieuw moet inloggen.

Aanmeldformulieren niet naar uw e-mail verzonden

Vanuit privacy overwegingen worden de aanmeldformulieren niet meer naar uw e-mailadres verzonden. U downloadt de aangemaakte aanmeldformulieren in het Digitaal Loket. De formulieren staan direct na de bevestiging van de aanmelding voor u klaar.

De werkwijze voor het aanmaken van de aanmeldformulieren is enigszins gewijzigd. Een instructie met de nieuwe werkwijze vindt u hier.

Bevestiging in het Digitaal Loket

In het Digitaal Loket worden veel persoonsgegevens verwerkt. Vanuit de AVG wetgeving zijn wij verplicht om hier zorgvuldig mee om te gaan. Om die reden sturen wij u niet langer per e-mail een bevestiging van de mutaties die u doorvoert in het Digitaal Loket. Na het afmelden van werknemers en het invoeren van BSN nummers krijgt u voortaan een bevestigingsmelding in het scherm van het Digitaal Loket met de gewijzigde gegevens.

Vragen over het vernieuwde Digitaal Loket?

Mocht u tegen vragen of problemen aanlopen, neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op 088 472 4200.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd