Payrolling

Uw bedrijf groeit hard? U heeft geen tijd voor de administratie of het wordt simpelweg teveel? U ziet door de bomen het bos niet meer met de wirwar van wet- en regelgeving? Met payrolling besteedt u alle administratieve en juridische werkzaamheden uit die u heeft als werkgever.

Nedflex

LTO Arbeidskracht heeft sinds 2007 een intensief samenwerkingsverband met Nedflex. Nedflex is marktleider in de agrarische sector en hun werkwijze is zeer transparant. Hierdoor is op voorhand duidelijk wat de loonkosten zijn en komt u niet voor verrassingen achteraf te staan. Met het LTO-label bent u tevens verzekerd van een betrouwbare partner.

Nedflex neemt alle administratieve handelingen die betrekking hebben op de loonadministratie van u uit handen. Ze maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft alleen de gewerkte uren door, Nedflex doet de rest.

Nedflex wordt tevens juridisch werkgever. Hiermee nemen ze alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, van u over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: Nedflex regelt het allemaal.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

30

% van de arbeidsmigranten in de agrosector is verzekerd via LTO Arbeidskracht

Ruim

2500

Europese werkzoekenden in de cv database van Seasonalwork.NL

Al meer dan

25

jaar de grootste payrollaanbieder
in de agrarische sector

26

opleidingen
afgestemd op uw specifieke wensen

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd