Uw medewerkers opleiden? Dit is het moment!

Vaak wordt het opleiden en bijscholen van medewerkers uitgesteld door tijdgebrek of de waan van de dag. Maar uw medewerkers opleiden zorgt voor groei en houdt uw medewerkers gemotiveerd.

Eenvoudig inschrijven

Schrijf uw medewerkers eenvoudig en snel in voor een opleiding passend bij uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een taalcursus Pools-Nederlands, een training Leidinggeven of een training Spuitlicentie in het Pools.

Op zoek naar een andere opleiding of training? Wij hebben een breed opleidingsaanbod, afgestemd op uw wensen en de ontwikkelingen in de agrarische sector. Onze opleidingen worden in diverse talen en desgewenst bij u op het bedrijf aangeboden. En wist u dat de meeste van onze opleidingen 50 tot 75 procent gesubsidieerd worden? Zo wordt opleiden nóg aantrekkelijker!

Geselecteerd opleidingsaanbod

Om u op weg te helpen hebben we een aantal opleidingen geselecteerd. Deze opleidingen worden op specifieke data verspreid door het land aangeboden. Kies voor één van de geselecteerde opleidingen om uw medewerker(s) direct in te schrijven.

Schrijf nu in!

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd