Op zoek naar buitenlandse seizoenarbeiders of vaste arbeidsmigranten? LTO Arbeidskracht is er voor u!

Heeft u moeite met het vinden van goede en gemotiveerde arbeidsmigranten? LTO arbeidskracht helpt u graag met uw zoektocht naar buitenlandse seizoenarbeiders of vaste arbeidskrachten. Hierbij maken wij gebruik van de online vacaturebank van Seasonalwork.NL.

 

Seasonalwork.NL is een online CV database met gemotiveerde werkzoekende arbeidsmigranten uit heel Europa. Met een account bij Seasonalwork.NL kunt u een onbeperkt aantal geschikte arbeidsmigranten selecteren en heeft u de mogelijkheid een gratis vacature te plaatsen op de website. De vacatures worden voor u geheel kosteloos vertaald in het Pools, Roemeens en Engels.

 

Wat is Seasonalwork.NL?
LTO Arbeidskracht kan u op helpen om goede en gemotiveerde buitenlandse seizoenarbeiders te vinden. Zo kunt u zelfstandig Europese kandidaten selecteren uit de ruim gevulde CV database en een gratis vacature plaatsen.

Zelfstandig selecteren
In de uitgebreide CV database van Seasonalwork.NL gaat u zelf op zoek naar arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders die voldoen aan de juiste criteria. De database is gevuld met CV’s van arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders uit heel Europa. Deze arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders kunt u zelfstandig benaderen. De arbeidsmigranten en buitenlandse seizoenarbeiders zijn nog in hun thuisland. Ze verhuizen op uw verzoek naar Nederland en zijn daarom dus optimaal gemotiveerd om voor u te komen werken. LTO Arbeidskracht beschikt over een Pools- en Engelssprekende medewerker, zodat de communicatie tussen u en de arbeidsmigranten of buitenlandse seizoenarbeiders soepel verloopt.

Ook kunt u zelf vacatures plaatsen in de vacaturebank. Arbeidsmigranten en uitzendkrachten kunnen zelf reageren op uw vacature. De vacature wordt in de gewenste buitenlandse taal geplaatst. De tekst wordt kosteloos voor u vertaald en gepromoot in het buitenland.

Meer informatie over Seasonalwork.NL? Neem contact met ons op.


Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd