Salarisadministratie en urenregistratie uitbesteden? LTO Arbeidskracht helpt u dankzij payrolling!

Heeft u geen tijd meer voor de salarisadministratie, urenregistratie en juridische werkzaamheden door de groei van uw bedrijf. Besteedt uw salarisadministratie en urenregistratie uit door middel van payrolling. Met payrolling besteedt u alle administratie en juridische werkzaamheden die u heeft als werkgever uit.

 

Sinds 2007 werkt LTO Arbeidskracht intensief samen met Nedflex. Nedflex is marktleider in de agrarische sector op het gebied van payrolling. Nedflex is een zeer transparante partij, waardoor vooraf duidelijk is wat de kosten zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Nedflex ontzorgt u volledig op het gebied van salarisadministartie, urenregistratie en juridische zaken. Nedflex maakt contracten, betaalt de lonen, draagt premies af en voert een correcte administratie. Het enige wat u hoeft te doen is de gewerkte uren doorgeven. Nedflex wordt daarnaast ook juridisch werkgever. Hierdoor nemen ze alle arbeidsrechtelijke risico’s van u over. Wilt u graag ontzorgt worden rondom alle administratieve en juridische werkzaamheden? Dan is payrolling via Nedflex op uw lijf geschreven.

 

Het Payrollaanbod van LTO Arbeidskracht
Al ruim tien jaar werkt LTO Arbeidskracht samen met Nedflex, vanwege hun betrouwbaarheid. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring is Nedflex uitgegroeid tot professional op het gebied van payrolling in de agrarische sector. Zij luisteren goed naar agrarische werkgevers en werknemers en denken voortdurend met ze mee. Wanneer u payrolling afneemt bij LTO Arbeidskracht, garanderen wij een scherp tarief.

 

Wanneer u gebruik wil maken van payrolling, worden uw administratieve lasten en kosten terug gebracht. De voordelen van payrolling via LTO Arbeidskracht zijn als volgt:

  • U wordt totaal ontzorgd op het gebied van salarisadministratie
  • U heeft geen werkgeversrisico’s
  • Wij bieden u het scherpste payrolltarief
  • U maakt gebruik van kosteloze juridische ondersteuning

Benieuwd of payrolling iets voor u is? Doe hier de payrollcheck of neem contact met ons op.


Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd