Opleiden bij LTO Arbeidskracht: dé oplossing voor groei van uw bedrijf en motivatie van uw werknemers

Wilt u uw bedrijf laten groeien en zorgen voor gemotiveerde en betrokken medewerkers? Dan kan een opleiding van LTO Arbeidskracht voor u de oplossing zijn. Wanneer u uw werknemers een opleiding binnen de agrarische sector aanbiedt, zorgt u ervoor dat uw bedrijf blijft groeien en dat uw seizoenarbeiders betrokken zijn en blijven. Met opleiden investeert u in uw personeel én in uw bedrijf!


 

Het is voor uw bedrijf van groot belang dat uw seizoenarbeiders en vast personeel vakbekwaam zijn en blijven. Kies daarom voor een opleiding via LTO Arbeidskracht. Wanneer u kiest voor een opleiding via LTO Arbeidskracht, kiest u voor de praktische inzetbaarheid en kwaliteit van ons opleidingsaanbod. Veel agrarische bedrijven werken met seizoenarbeiders uit het buitenland. Daarom bieden wij opleidingen aan in verschillende talen. Met onze opleidingen willen we maatwerk realiseren. De opleidingen zijn zeer gevarieerd: van een taalcursus Nederlands tot Leidinggeven op de werkvloer. Alle opleidingen en cursussen zijn afgestemd op de ontwikkelingen vanuit de agrarische sector.


 

LTO Arbeidskracht werkt samen met Lentiz Cursus & Consult en de Personeelstrainer. Bij Lentiz Cursus & Consult ligt de focus op de goede kwaliteit van agrarische opleidingen en goede onderwijsproducten. De Personeelstrainer staat ook voor goede kwaliteit van opleiding, resultaat en persoonlijke aandacht.

Tal van subsidiemogelijkheden
Het investeren in het opleiden van uw seizoenarbeiders en vast personeel is zeer belangrijk. Zo creëert u betrokken en gemotiveerde seizoenarbeiders en medewerkers. Wanneer het om opleiden gaat, zijn er diverse subsidiemogelijkheden mogelijk.

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!


 

Opleidingsadvies nodig?
Hulp of advies nodig op het gebied van opleiden en opleidingen? LTO Arbeidskracht helpt u hierbij. U kunt gebruik maken van een scholingsconsulent. Deze consulent komt geheel vrijblijvend langs bij uw bedrijf en brengt uw behoeften en wensen in kaart. Op basis van die informatie krijgt u een advies over mogelijk passende opleidingen.

Opleidingsadvies nodig? Neem contact met ons op!


Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd