LTO Arbeidskracht heeft een passende zorgverzekering voor uw buitenlandse seizoenarbeiders

Zoekt u een tijdelijke, verplichte zorgverzekering voor uw buitenlandse seizoenarbeiders? Of zoekt u een zorgverzekering voor uw vaste agrarische medewerkers? LTO Arbeidskracht is de juiste partner op gebied van zorgverzekeringen voor u als agrarisch werkgever. Wij bieden twee verschillende zorgverzekeringen aan:

Zorgverzekering voor buitenlandse seizoenarbeiders
Samen met Zilveren Kruis en HollandZorg, bieden we een aantrekkelijke zorgverzekering voor buitenlandse seizoenarbeiders in de agrarische sector. Dit is een zeer aantrekkelijke zorgverzekering, welke snel en eenvoudig af te sluiten is via onze website. Indien gewenst, vragen wij kosteloos zorgtoeslag aan voor uw medewerkers.

 

Zorgverzekering voor vast personeel: Agro+Zorg
Voor iedereen die werkzaam is in de agrarische sector is Agro+Zorg in het leven geroepen. Met Agro+Zorg profiteren uw werknemers en zijn of haar gezinsleden tot 10% korting op de basisverzekering en tot 17% korting op de aanvullende verzekering. De korting op de zorgverzekering kan jaarlijks oplopen tot ruim honderd euro!

 

Zorgverzekering voor seizoenarbeiders
Iedereen die werkt of woont in Nederland is volgens de wet verplicht om een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten. Zo ook uw tijdelijke buitenlandse seizoenarbeider. Ook als deze seizoenarbeider in het thuisland al een zorgverzekering afgesloten heeft.

LTO Arbeidskracht biedt u een verzekeringsaanbod met vele voordelen:

  • Uw seizoenarbeider is voorzien van een uitstekende basiszorgverzekering. Deze zorgverzekering biedt dekking voor de meest noodzakelijke zorg, zoals de huisarts, ziekenhuisopnames en SEH.
  • Uw seizoenarbeider betaalt een extra lage dagpremie
  • Uw seizoenarbeider betaalt geen verplicht eigen risico
  • Uw seizoenarbeider is verzekerd voor repatriëring naar het thuisland in geval van overlijden
  • U kunt de dagpremie inhouden op het wettelijk minimumloon van uw seizoenarbeider
  • Indien gewenst, vragen wij ook gratis de zorgtoeslag aan


 

Zorgtoeslag voor seizoenarbeiders
Bij het afsluiten van een zorgverzekering, heeft iedere seizoenarbeider de mogelijkheid om via LTO Arbeidskracht kosteloos zorgtoeslag aan te vragen. LTO Arbeidskracht heeft voor de aanvraag van zorgtoeslag unieke afspraken gemaakt met de Belastingdienst, waardoor de seizoenarbeider geen DigiD nodig heeft, en er ook geen problemen ontstaan wanneer de zorgtoeslag stopgezet wordt als de seizoenarbeider terugkeert naar het thuisland.

Meer informatie over een zorgverzekering of zorgtoeslag? Neem contact met ons op.


Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd