Aanvraag zorgtoeslag 2021

In maart 2022 vragen wij weer zorgtoeslag aan voor de personen die in 2021 via ons verzekerd zijn. Om deze aanvragen te versturen hebben wij een geschat jaarinkomen over 2021 en een persoonlijk bankrekeningnummer nodig. 

Persoonlijk bankrekeningnummer

Het bankrekeningnummer moet op naam van de werknemer staan. In geval van een (getrouwd) stel, mogen beide personen hetzelfde bankrekeningnummer gebruiken. Let op! Dit moet dan wel een e/o bankrekening zijn. Het is niet toegestaan om het rekeningnummer van een ander familielid of vriend te gebruiken.

Gegevens invullen

Heeft u de gegevens nog niet gevuld, dan heeft u tot uiterlijk 11 februari 2022 de tijd om de gegevens aan te vullen of te controleren. U doet dit in het Digitaal Loket onder “Mutatieoverzicht zorgtoeslag”.

Meerdere werkgevers

Is iemand via meerdere werkgevers bij ons verzekerd geweest, dan kan uitsluitend de laatste werkgever de gegevens invullen en wijzigen van de desbetreffende werknemer. Wij nemen bij de aanvraag alle perioden mee dat iemand bij ons verzekerd is geweest, ook als dit bij een andere werkgever is geweest. U heeft inzicht in de zorgtoeslaggegevens van alle medewerkers, ook al bent u niet de laatste werkgever in 2021. U ziet of de gegevens compleet zijn en of wij zorgtoeslag aanvragen. Ziet u dat wij geen zorgtoeslag aanvragen en wilt u er toch zeker van zijn dat de aanvraag goed verloopt, neem dan contact met ons op.

Werkwijze aanvraag zorgtoeslag

In combinatie met het afsluiten van een zorgverzekering heeft iedere werknemer de mogelijkheid om via LTO Arbeidskracht gratis zorgtoeslag aan te vragen. De werknemer heeft geen DigiD nodig voor de aanvraag van de zorgtoeslag. De zorgtoeslag wordt jaarlijks achteraf aangevraagd en uitgekeerd. Dit voorkomt problemen met het stopzetten en terug betalen van de zorgtoeslag als de medewerker terug naar huis gaat.

Lees meer over de aanvraag zorgtoeslag.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?
 *
 *

LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Kostenbesparend op uw loonkosten
  • Ruim gevulde CV-bank
  • Uitgebreid opleidingsaanbod
  • Uw werknemers goed verzekerd