Navigeer naar

Goed en voordelig verzekerd via Agro+Zorg!
LTO Arbeidskracht staat vanuit haar historie bekend om haar specifieke zorgverzekeringen voor seizoenarbeiders die tijdelijk in Nederland werkzaam zijn. Wij vinden echter dat uw vaste medewerkers ook iets extra''s verdienen. U heeft ze nodig om het werk gedaan te krijgen en tegelijkertijd zijn dit ook uw collega’s. Het is dan fijn om uw vaste medewerkers wat extra te geven. Helemaal als het voor u gratis is en het u weinig moeite kost.

Om uw medewerkers te laten profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering, is er een nieuw collectief opgestart namelijk: Agro+Zorg. Uw werknemers profiteren tot 10% korting op de basisverzekering en tot 17% korting op de aanvullende verzekering. Zie dit als een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde die u uw medewerkers kunt bieden.

Uw medewerkers kunnen deze zorgverzekering zelf afsluiten via Zilveren Kruis of CZ.

Aanmelden is heel eenvoudig en kan via de website www.agropluszorg.nl. Uw medewerker regelt deze zorgverzekering zelf en ook de premie wordt rechtstreeks bij uw medewerker(s) geïncasseerd.
 
Direct aanmelden kan via;
www.zk.nl/agropluszorg 
www.cz.nl/collectief/agropluszorg

Bereken zelf welk zorgverzekering het best bij u past op onze zorgvergelijker, beschikbaar vanaf medio november 2016.

LET OP!
Veranderen van zorgverzekeraar kan wettelijk maar één keer per jaar.
Wil u werknemer bij een andere zorgverzekeraar een zorgverzekering afsluiten dan dient hij/zij zijn huidige zorgverzekering vóór 1 januari  van het volgend jaar op te zeggen. Aanmelden bij een nieuwe zorgverzekeraar kan tot 1 februari, volgend jaar.


Copyright © 2017 LTO Arbeidskracht Alle rechten voorbehouden