Navigeer naar

Een zorgverzekering voor iedereen bij LTO Arbeidskracht


Iedereen die in Nederland werkt of woont is wettelijk verplicht om een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten bij een zorgverzekeraar naar keuze.

Door een collectieve zorgverzekering af te sluiten via LTO Arbeidskracht kunnen zowel vaste personeelsleden, als tijdelijke (buitenlandse) seizoenarbeiders van agrarische werkgevers profiteren van een aantrekkelijke korting op hun zorgverzekering.

LTO Arbeidskracht biedt 2 collectiviteiten:

Collectiviteit Seizoenarbeid
De collectiviteit Seizoenarbeid is uitsluitend toegankelijk voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland in de agrarische sector werkzaam zijn, de zogenoemde ‘seizoenarbeiders’.

Collectiviteit Permanent
De collectiviteit Permanent is gericht op buitenlandse werknemers die zich permanent in Nederland hebben gevestigd en in de agrarische sector werkzaam zijn. Deze collectiviteit is ook bedoeld voor Nederlandse werknemers zoals; weekendkrachten, 50 plussers, huisvrouwen, vaste medewerkers, scholieren, enzovoort. Aanmelden kan op www.agropluszorg.nl.

Naast de hoofdverzekerde is het ook mogelijk om gezinsleden mee te laten profiteren van deze collectiviteitskortingen. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis worden meeverzekerd.
Copyright © 2017 LTO Arbeidskracht Alle rechten voorbehouden