Navigeer naar

Waarom Nedflex

LTO Arbeidskracht kiest voor Nedflex omdat zij een betrouwbare partner is. Nedflex is een van de grootste payrollorganisaties in de agrarische sector en heeft ruim 15 jaar ervaring. Het team bestaat uit specialisten die altijd op de hoogte zijn van de laatste regelgeving en wetswijzigingen.

Scherpste payrolltarief

LTO Arbeidskracht heeft voor u bedwongen dat Nedflex u gegarandeerd een scherp tarief biedt. Zo ziet u als werkgever meteen wat u kwijt bent per uur – geen verrassingen achteraf.
Dat Nedflex een betrouwbare partner is blijkt onder meer uit het feit dat Nedflex volledig gecertificeerd ABU-lid is. Daarnaast hebben brancheorganisaties zoals Koninklijke Horeca Nederland, RECRON en ICT Waarborg ook voor Nedflex gekozen als exclusief payrollpartner.

Keurmerken en kwaliteitseisen

Nedflex Agrarisch beschikt over de volgende keurmerken en kwaliteitseisen:

ISO 9001:2008

Deze ISO-norm vertegenwoordigt dé internationale standaard op het gebied van klantgerichtheid en kwaliteitsmanagement. Deze certificering geeft aan dat Nedflex duidelijk is over haar dienstverlening, haar afspraken nakomt, dit bovendien aan kan tonen én dat zij zich netjes aan de regels houdt. Kortom: dat Nedflex een betrouwbare, transparante partner is.

ABU

ABU-lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. U kunt erop vertrouwen dat u zaken doet met een onderneming die zich houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor uitzendkrachten.

NEN 4400-1

Nedflex is NEN 4400-1 gecertificeerd. Met dit keurmerk van de Stichting Normering Arbeid wordt gegarandeerd dat Nedflex haar (personeels)administratie op orde heeft, dat op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afgedragen wordt en dat de medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

VCU

Nedflex is VCU-gecertificeerd. VCU staat voor Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Als inlener is het van belang dat uw medewerkers aan alle veiligheidseisen voldoen. Ze moeten bovendien op de hoogte zijn van de risico''s. VCU is het bewijs dat Nedflex veilig uitleent.

Copyright © 2017 LTO Arbeidskracht Alle rechten voorbehouden