Navigeer naar
  • Home
  • Nieuws
  • LTO Seizoenarbeid exclusief partner Nedflex Agrarisch
Print pagina

LTO Seizoenarbeid exclusief partner Nedflex Agrarisch


‘s-Hertogenbosch 15-01-2015: LTO Seizoenarbeid heeft er na een zorgvuldige marktverkenning voor gekozen om haar payrolldienstverlening onder te brengen bij Nedflex Agrarisch. Tijdens deze oriëntatieronde heeft steeds het belang van agrarische ondernemers voorop gestaan.

De samenwerking met Nedflex Agrarisch is ingegaan per 1 januari 2015. Alle lopende klanten van LTO Seizoenarbeid Payrolling zijn overgenomen door Nedflex Agrarisch.

Nedflex Agrarisch
Nedflex Agrarisch is één van de grootste en snelst groeiende spelers op het gebied van payrolling in de agrarische sector. Nedflex Agrarisch maakt deel uit van Nedflex, dat backoffice- en payrolldiensten aanbiedt, alsmede vernieuwende en op maat gemaakte uitzendconcepten. Nedflex is de enige payrolldienstverlener die overeenkomsten heeft gesloten met brancheverenigingen als LTO Seizoenarbeid, Koninklijke Horeca Nederland, RECRON en ICT Waarborg.

“Het verheugt ons dat LTO Seizoenarbeid er na een jaar afwezigheid wederom voor heeft gekozen om samen te werken met Nedflex Agrarisch”, aldus Jeroen Bakker, Commercieel Manager van Nedflex. “Het voelt een beetje als thuiskomen. Uit het feit dat we opnieuw een overeenkomst hebben gesloten, spreekt van veel vertrouwen.”

Preferred supplier
Nedflex Agrarisch gaat onder haar eigen naam acteren. De payrollactiviteiten van LTO worden dus niet meer aangeboden onder de naam LTO Seizoenarbeid Payrolling. Nedflex Agrarisch wordt preferred supplier van LTO Seizoenarbeid.

Karst Breeuwsma, Directeur LTO Seizoenarbeid: “LTO Seizoenarbeid gaat zich toeleggen op het aanbieden van zorgverzekeringen en bijbehorende zaken rond met name buitenlandse seizoenarbeiders. Het bevorderen van goed werkgeverschap en administratieve lastenverlichting blijven wel belangrijke items voor ons. Daarom zijn we blij dat we met Nedflex Agrarisch, met wie we tot begin vorig jaar hebben samengewerkt, scherpe afspraken in prijs en voorwaarden hebben kunnen maken. Wij hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking.”

Copyright © 2017 LTO Arbeidskracht Alle rechten voorbehouden