Navigeer naar

Veelgestelde vragen opleidingen

Of u in aanmerking komt voor subsidie hangt af van een aantal factoren. Op deze pagina staat per opleiding aangegeven welke subsidie mogelijk is.
De subsidie dient u of uw medewerker zelf bij de betreffende instantie aan te vragen. Op deze pagina treft u een verwijzing aan naar een document met daarin de werkwijze per subsidieverstrekker. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op 088 - 472 42 00 of info@ltoarbeidskracht.nl.
De kosten verschillen per opleiding. Op deze pagina kunt u nazien hoeveel de investering per opleiding bedraagt en de korting die LTO leden ontvangen.
De investering in de opleiding en de daaraan verbonden korting verschillen per opleiding. Op deze pagina kunt u de investering per opleiding nazien en de korting die LTO leden ontvangen.
Gebruik ons inschrijfformulier om uw medewerkers in te schrijven.
Kijk hier voor de actuele startdata van de open inschrijvingen. De start van de opleidingen bij u op het bedrijf, wordt in overleg met u bepaald. Het is mogelijk om uw krachten te bundelen met collega-ondernemers. U kunt dan een opleiding op uw bedrijf regelen met medewerkers van verschillende ondernemingen.
Op deze pagina wordt u per opleiding doorverwezen naar een informatiepagina met daarin de talen waarin de opleiding wordt gegeven.
Op deze pagina wordt u per opleiding doorverwezen naar een informatiepagina met een verwijzing naar de locatie per opleiding. In enkele gevallen is het mogelijk dat de opleiding zowel bij u op locatie wordt gegeven als op een van onze locaties.
Op deze pagina wordt u per opleiding doorverwezen naar een informatiepagina met daarin het minimum en maximum aantal deelnemers per opleiding.
Op deze pagina wordt u per opleiding doorverwezen naar een informatiepagina met daarin het minimum en maximum aantal deelnemers per opleiding.
Copyright © 2017 LTO Arbeidskracht Alle rechten voorbehouden